lykj
lykj
lykj.3

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Ngerti Liyane babagan KitaGO

Lianying Education And Technology Co., Ltd. minangka gabungan instrumen pengajaran. Kanthi pengalaman meh 30 taun, kita ngenalake peralatan canggih, peralatan laboratorium pendidikan, peralatan teknik tenaga kerja lan peralatan kantor. Instrumen pengajaran kita didol kanthi apik ing 24 provinsi, kutha lan kabupaten ing pasar domestik, saliyane menyang Asia Tenggara.

ngerti luwih lengkap babagan perusahaan
sd

njelajah kita produk utama

Ana macem-macem variasi produk sing bisa dipilih

kita saran kanggo milih
keputusan sing bener

  • Pasokan Daya
  • Meter Listrik
  • Diadegake ing taun 1991, melu ngasilake & ngembangake peralatan pendhidhikan sajrone udakara 30 taun.
  • Dhukungan teknis lan sales sales profesional sajrone 24 jam.
  • ISO9001, ISO14001, CE lsp lan Sistem ERP.
  • Jaminan kualitas & Pangiriman tepat wektu
  • Diadegake ing taun 1991, melu ngasilake & ngembangake peralatan pendhidhikan sajrone udakara 30 taun.
  • Dhukungan teknis lan sales sales profesional sajrone 24 jam.
  • ISO9001, ISO14001, CE lsp lan Sistem ERP.
  • Jaminan kualitas & Pangiriman tepat wektu

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • Taun Madeg

    Diadegake ing taun 1991. Kanthi pengalaman meh 30 taun, khusus nggawe peralatan pendidikan.
  • Jinis Bisnis

    Pabrikan
  • Produk Utama

    Instrumen pengajaran, peralatan Lab, peralatan Fisika, Pendidikan Kesehatan, Teknologi Kelas
  • Sertifikasi

    ISO9001, ISO14001, CE, ETC

kita Pameran

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kami wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • 2014 Alat Piwulang Nasional Kunming 65th E ...

    SELAMAT !! PERUSAHAAN KITA NGANGGO BAGIAN ING 2014 KUNMI 65th ...
    maca liyane
  • Lianying Impor lan Ekspor Trade Co, LTD. ing ...

    Lianying Impor lan Ekspor Trade Co, LTD perusahaanR ...
    maca liyane
  • Yueqing Lianying Impor & Ekspor Ltd.

    Yueqing Lianying Impor & Ekspor Ltd, Co bakal ditemokake ...
    maca liyane

Cabang Perusahaan Grup Lianying Enterprise
Lianying Education And Technology Co., Ltd.
YueQing Lianying Impor Lan Ekspor Trade Co., Ltd.
Pabrik Instrumen Pengajaran Elektromekanik Wenzhou Wenzhou lan Pengembangan Teknologi

hubungi kita

priksaan saiki