300ua dc galvanometer analog sensitif kanggo fisika

300ua dc galvanometer analog sensitif kanggo fisika

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Lianying
Nomer Model:
15010
Tipe Tampilan:
Mung Analog
Ukuran Ngukur:
-300ua-0-300uA
Kelas Akurasi:
2.5
Tegangan Pasokan:
220V
Suhu operasi:
0 ℃ ~ + 40 ℃
Ukuran:
100mmx132mmx100mm
Jeneng produk:
DC Saiki Meter Analog galvanometer
Bahan:
Plastik
Werna:
Transparan
Panggunaan:
Industri
Fitur:
Ramah lingkungan
Kahanan:
Anyar
Subjek:
Fisika
Garansi:
Setahun
Pangguna Akhir:
Sekolah senior
Sertifikat:
CE ISO

300ua dc galvanometer analog sensitif kanggo fisika 

 

Katrangan Produk
MODEL Kisaran AKURASI Tampilan PRODUK JENIS Fitur
LY15010 / J0409

-30-0-30uA

Sensitivitas: 300ua

2.5 Analog Galvanometer Sensitif pos naleni anti-ngeculake
LY15014 / J0422

-1-0-1uA

 2.5  Analog 

Proyektif

Galvanometer

Sensitif pos naleni anti-ngeculake 
J0422-1

-30-0-30uA

2.5  Analog 

Proyektif

Galvanometer

Sensitif pos naleni anti-ngeculake 
0442

-30-0-30uA

1.5 Analog

Galvanometer

Sensitif pos naleni anti-ngeculake

Informasi Perusahaan

 

 

Sertifikasi

 

FAQ

 

Ql: Sertifikat apa sing wis dipikolehi?
Al: Kita entuk IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 lan sertifikat CE.
P2: Apa istilah pembayaran?
A2: Kita nampa deposit T / T, 30% & pembayaran saldo 70% sadurunge dikirim, lan Western Union.
P3: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A3: Kita minangka industri integrasi industri lan sejarah kanthi sejarah 30 taun.
P4: Apa produk sing diproduksi pabrik sampeyan?
A4: kita nggawe 280 instrumen pengajaran sing beda kanggo instrumen universal, elektromagnetisme,

mekanika, biologi lan liya-liyane.

P5: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM?
A5: Nggih. kita nindakake.
P6: Apa sampeyan entuk alat pendhidhikan kanggo klien? Apa bakal nambah biaya tuku?
A6: Ya, kita entuk tuku.
Perusahaan kita kerja sama karo luwih saka 50 pabrikan instrumen pengajaran sing berkualitas

ing China lan wis nggawe jaringan pemasaran gabungan. Baris produk ngemot meh kabeh

instrumen pengajaran, lan kita regane kompetitif banget

P7: Negara sing diekspor menyang negara apa?
A7: kita ngekspor menyang Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara lan akeh negara liyane.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita