6V Regulasi DC Pasokan listrik siswa output tunggal

6V Regulasi DC Pasokan listrik siswa output tunggal

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Lianying
Nomer Model:
LY907E1
Daya Output:
1 - 50W
Jinis Output:
Bujang
Tegangan Input:
220V, 220V
Tegangan Output:
6V
Frekuensi Output:
50HZ
Saiki output:
1A
Jinis:
ing Simpenan
Sertifikasi:
CE
Ukuran:
21.6 * 22.2 * 16.3CM
Bobot:
2,78KG
Werna:
ireng
Efisiensi:
90%
Bahan:
kasedhiya khusus
Perlindhungan:
Sirkuit cendhak / Overload / Over voltase
Fitur:
100% test burn-in full load, Indikator LED kanggo urip

LY907E1 6V 1A Diatur DC Power Output siswa siswa

Kinerja teknis

  Output DC sing bisa disetel: 

  Voltase normal: 0 ~ 6V, (0v, 1.5V, 4V, 6V)

  Max Output saiki: 1A

  Modulasi voltase: ± (2% Usuperscript + 0.1V).
  Stabilitas voltase: kurang saka 2% Usuperscript + 0.1V.
  Stabilitas mbukak: kurang saka 2% Usuperscript + 0.1V.
  Koefisien riak: kurang saka 1%
Perlindhungan kakehan
Pasokan listrik bakal mandheg kanthi otomatis nalika output saiki
yaiku 1.05-1.5time saiki dirating. Sementara, bisa miwiti filamen
lamp ora luwih saka saiki dirating.

 

 

.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita