Babagan Kita

Lianying Education And Technology Co., Ltd.minangka patungan instrumen pengajaran. Kanthi pengalaman meh 30 taun, kita ngenalake peralatan canggih, peralatan laboratorium pendidikan, peralatan teknik tenaga kerja lan peralatan kantor. Instrumen pengajaran kita didol kanthi apik ing 24 provinsi, kutha lan kabupaten ing pasar domestik, saliyane menyang Asia Tenggara. Jinis instrumen kita luwih saka 100, kalebu peralatan demonstrasi lan peralatan laboratorium pendidikan. Umume instrumen wis diuji kualifikasi dening Menteri Pendidikan Negeri, kanthi respons apik saka para konsumen. Peralatan laboratorium pendidikan lan perlengkapan demonstrasi wis dicantumake ing proyek riset "Kelas Abad 21" dening Menteri Pendidikan Negeri. Kita melu nyusun standar industri domestik kanggo instrumen kasebut. Serangkaian peralatan pendhidhikan kalebu fisik, kimia, biologis, pendhidhikan fisik, seni rupa, peralatan laboratorium lan peralatan pendhidhikan. Supaya bisa nglengkapi instrumen kanggo klien, supaya unit sing relevan bisa dituku kanggo siji wektu kanthi luwih gampang lan gampang, perusahaan kasebut kanthi tliti milih 50 manufaktur liyane kanthi kualitas sing bisa dipercaya kanggo mbangun manajemen pasar lan jaringan pasar, sawise milih ing antarane para pemasok sing ngasilake instrumen pengajaran. Mula, dheweke duwe hak kanggo tuku kabeh instrumen ing dhaptar produksi kanthi langsung lan tepat wektu kanthi rega cukup, njamin kualitas, jumlah lan pengiriman bersatu.

sdv
gds
ge