Siswa hadiah lan dolanan siswa paling apik didol mini abakus

Siswa hadiah lan dolanan siswa paling apik didol mini abakus

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
LY, Lianying
Nomer Model:
LY
Jeneng produk:
Siswa hadiah lan dolanan siswa paling apik didol mini abakus
Bahan utama:
Plastik
Ukuran:
20.5 * 6 * 1.7cm
warna:
Putih lan Ireng
Pangguna Akhir:
sekolah dhasar
Subjek:
Matematika
Panggunaan:
Matematika siswa
Bobot:
0,095kg
Kualitas:
Dhuwur Standar
Katrangan Produk

Ukuran: 20.5 * 6 * 1.7 (cm)

Bobot: 95g

Werna manik bisa diganti dadi abang, ijo, coklat lan liya-liyane.

(pesenan minimal 100 unit.)

Ukuran kemasan: 46 * 22 * ​​27cm 

Bobot reged: 10,5kg

Kemasan & Pengiriman

 

Layanan Kita

 

Informasi Perusahaan

 

FAQ

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita