Hubungi Kita

Cabang Perusahaan Grup Lianying Enterprise

Lianying Education And Technology Co., Ltd.

YueQing Lianying Impor Lan Ekspor Trade Co., Ltd.

Pabrik Instrumen Pengajaran Elektromekanik Wenzhou Wenzhou lan Pengembangan Teknologi

Alamat

6-16, Taman Ekonomi Markas, Wenzhou, Zhejiang, China

Telpon

Dhukungan: 86-577-62633500

Dhukungan: 86-577-62633503

Jam

Senen-Setu: 8:15 nganti 5:30 sore

Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita