Meter pendhidhikan Analog DC Voltmeter

Meter pendhidhikan Analog DC Voltmeter

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Lianying
Nomer Model:
LY0440
Tipe Tampilan:
Mung Analog
Ukuran Ngukur:
0 ~ 3V
Kelas Akurasi:
2.0
Suhu operasi:
Suhu ruangan
Ukuran:
10cm x 10cm x 9 cm
Jeneng produk:
Meter pendhidhikan Analog DC Voltmeter
Bahan:
ABS
Werna:
ireng + putih
Panggunaan:
Industri
Fitur:
Ramah lingkungan
Kahanan:
Anyar
Subjek:
Fisika
Garansi:
Setahun
Pangguna Akhir:
Sekolah senior
Sertifikat:
CE ISO
Katrangan Produk

LY0440

Meter pendhidhikan Analog DC Voltmeter

DC Voltmeter:

Meter volt: kelas 2.0
Ukuran pangukuran: 0 nganti 3 Volt
ukuran: 10cm x 10cm x 9 cm
pengepakan: kothak lan bungkus gelembung

Kemasan & Pengiriman

 

Layanan Kita

 

Informasi Perusahaan

 

FAQ

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita