Mikroskop stereo trinocular laboratorium

Mikroskop stereo trinocular laboratorium

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
lianying
Nomer Model:
LY-103B-1600X
Teori:
Drawtube:
Trinocular
Jeneng produk:
Mikroskop stereo trinocular laboratorium
Aplikasi:
Mineralogi
Mripat:
WF10X
Tujuan:
40X (S)
Fitur:
Dhukungan
Werna:
Putih + Ireng
Jinis mikroskop:
Optik
Garansi:
1 Taun
Pangguna pungkasan:
Sekolah senior
Sertifikat:
ISO

Katrangan Produk

LY-103B-1600X

Mikroskop stereo trinocular laboratorium

Henged Telung Kepala: 30 ° miring

Jarak antarpasar: 55-75mm

Eyepiece: Sudut amba WF10X Flat Field P16X

Tujuan Achromatic: 4X 10X 40X (S) 100X (S)

Tahap mekanik lapisan pindho: 140mm × 160mm

Coaxial Coarse lan imbuhan apik Konverter Internal Papat aperture

Kondensor abbe kanthi diaphragm, filter                      

Cahya: Lampu Halogen, 6V / 20W lampune bisa diatur.

Informasi Perusahaan

Sertifikasi

FAQ

Ql: Sertifikat apa sing wis dipikolehi? 
Al: Kita entuk IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 lan sertifikat CE.
P2: Apa istilah pembayaran? 
A2: Kita nampa deposit T / T, 30% & pembayaran saldo 70% sadurunge dikirim, lan Western Union.
P3: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 
A3: Kita minangka industri integrasi industri lan sejarah kanthi sejarah 30 taun.

P4: Apa produk sing diproduksi pabrik sampeyan? 
A4: kita nggawe 280 instrumen pengajaran sing beda kanggo instrumen universal, elektromagnetisme,

mekanika, biologi lan liya-liyane.

P5: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM? 
A5: Nggih. kita nindakake.

P6: Apa sampeyan entuk alat pendhidhikan kanggo klien? Apa bakal nambah biaya tuku? 
A6: Ya, kita entuk tuku.
Perusahaan kita kerja sama karo luwih saka 50 pabrikan instrumen pengajaran sing berkualitas

ing China lan wis nggawe jaringan pemasaran gabungan. Baris produk ngemot meh kabeh

instrumen pengajaran, lan kita regane kompetitif banget

P7: Negara sing diekspor menyang negara apa? 
A7: kita ngekspor menyang Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara lan akeh negara liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita