Mesin Wimshurst Peralatan Laboratorium Fisika Kanggo Didol

Mesin Wimshurst Peralatan Laboratorium Fisika Kanggo Didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Subjek:
Fisika, Fisika
Jeneng:
Lianying
Nomer Model:
275
Papan Asal:
Zhejiang, China
Panggunaan:
Piwulang
Bahan:
Plastik
Ukuran:
Dia 275mm
Jeneng:
Mesin Wimshurst
Suhu Operasi ::
-10-40 ℃
Werna:
Putih
Jarak Arcing:
30mm-50mm
Packing:
Karton
Pangguna pungkasan:
Sekolah Menengah
Katrangan Produk

Lamaran

Mesin ing eksperimen elektrostatik digunakake kanggo ngisi akeh tekanan lan tekanan tinggi (puluhan ewu volt). Bisa digunakake ing pirang-pirang eksperimen, kayata induksi elektrostatik, pembuangan percikan, debit titik, lan pangowahan listrik kapasitas kapasitor lan lsp.

Fitur

1) Lapisan konduktif pelat konduktif digawe saka foil aluminium berkualitas tinggi.
2) Konduktivitas sing apik lan wektu kerja sing dawa.
3) Iklim lembab lan udan uga bisa listrik.

Pak parameterajo

Diameter papan: 275mm
Suhu sekitar: -10-40 ℃
Jarak Arcing: Kelembapan relatif lingkungan 65% ≥ 55mm
Kelembapan relatif lingkungan kurang saka 80% ≥ 30mm

Gambar rinci
Pengepakan & Pengiriman

Rincian Kemasan: Saben potongan dikemas ing polybag banjur ing karton.
Detail Pengiriman: Miturut jumlah pesenan

Layanan Kita
Informasi Perusahaan
FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita