Model kerangka manungsa PVC 85CM kanthi saraf kanggo mulang

Model kerangka manungsa PVC 85CM kanthi saraf kanggo mulang

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Subjek:
Ilmu Kedokteran, Ilmu kedokteran
Jinis:
Model Balung
Nomer Model:
J3302-6
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
lianying
Jeneng produk:
Model kerangka manungsa PVC 85CM kanthi saraf kanggo mulang
Bahan:
PVC
Ukuran:
85cm
Werna:
Gambar Ditampilake
Garansi:
1 Taun
Kualitas:
Dhuwur Standar
Instalasi:
Ing pangkalan
Pangguna Akhir:
Sekolah Senior
Sertifikat:
CE ISO
Katrangan Produk

J3302-6

Model kerangka manungsa PVC 85CM kanthi saraf kanggo mulang

Fitur:

Bisa digunakake minangka pitulung visual kanggo instruksi anatomi kanggo siswa kedokteran.

1.Ukuran: 85 CM

2. Kemasan: 1 / kothak, 100x46x28cm, 13kgs

3.GWaktos.3KGS

4. Presisi tinggi kanthi rega murah

5. Awak utama yaiku PVC kanthi wesi logam

6. Bahan perlindungan lingkungan, aman ora beracun, ora bisa dirusak

6 .ISO900 CE

7. 20 taun pemasok profesional

8. Harga, layanan bisa dijanjekake 

MODEL NAMA UKURAN (CM) PAKET GW
LY3302-5 Model Skeleton Manungsa 62 1 pcs / ctn, 19x19x19cm 1.4
J3302-1 Model Skeleton Manungsa 45 1 pcs / ctn, 19x19x19cm 1.3
J3302-2 Model Skeleton Manungsa 170 1 pcs / ctn, 100x46x28cm 1.3
J3302-3 Model Skeleton Manungsa 128 1 pcs / ctn, 100x46x28cm 1.3
J3302-4 Model Skeleton Manungsa 85 1PC / CTN 50 * 25 * 15cm 2
J3302-6 Model Skeleton Manungsa Kanthi Saraf 85 6PC / CTN 74 * 33 * 52.5CM 18 (dhasar wesi) 15 (dasar plastik)
J3302-7 Model Skeleton Manungsa Kanthi Saraf 85 6PC / CTN 74 * 33 * 52.5CM 18 (dhasar wesi) 15 (dasar plastik)
J3302-8 Model Skeleton Manungsa Kanthi Werna 85 1PC / CTN 100 * 46 * 29CM 1.4
J3302-9 Model Skeleton Manungsa 8 ″ 1 pcs / ctn, 100x46x28cm 1.3
J3320 Model manungsa sing transparan 85 1PC / CTN 50 * 25 * 15cm 2

Informasi Perusahaan

Sertifikasi

FAQ

Ql: Sertifikat apa sing wis dipikolehi? 
Al: Kita entuk IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 lan sertifikat CE.
P2: Apa istilah pembayaran? 
A2: Kita nampa deposit T / T, 30% & pembayaran saldo 70% sadurunge dikirim, lan Western Union.
P3: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 
A3: Kita minangka industri integrasi industri lan sejarah kanthi sejarah 30 taun.

P4: Apa produk sing diproduksi pabrik sampeyan? 
A4: kita nggawe 280 instrumen pengajaran sing beda kanggo instrumen universal, elektromagnetisme,

mekanika, biologi lan liya-liyane.

P5: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM? 
A5: Nggih. kita nindakake.

P6: Apa sampeyan entuk alat pendhidhikan kanggo klien? Apa bakal nambah biaya tuku? 
A6: Ya, kita entuk tuku.
Perusahaan kita kerja sama karo luwih saka 50 pabrikan instrumen pengajaran sing berkualitas

ing China lan wis nggawe jaringan pemasaran gabungan. Baris produk ngemot meh kabeh

instrumen pengajaran, lan kita regane kompetitif banget

P7: Negara sing diekspor menyang negara apa? 
A7: kita ngekspor menyang Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara lan akeh negara liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita